Bugün, 20 Mayıs 2024 Pazartesi

Ankara ziyareti devam eden Sever'den mesaj var…

Ankara ziyareti devam eden Sever

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara'ya gitti.

AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Ankara’ya gitti.
AK Parti Erdek İlçe Başkanı Murat Sever’in Ankara ziyaretindeki ilk durağı TBMM oldu.
AK Parti Grup toplantısına katılan Sever, AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu’nun bu yılın tu rizm sektörü için zor geçeceğine dair tüm dünyadan gelen sinyalleri grup toplantısında aktardığını söyledi.
Başbakan Davutoğlu’nun, zor geçmesi planlanan bu yılda turizm sektörüne destek için iki müjde birden verdiğini belirten Sever, Başbakan Davutoğlu’nun turizm sektörünü bacasız fabrika olarak gördüğünü ancak bu sene turizmde ciddi sıkıntıların olabileceğini açıkladığını ifade etti. Rusya başta olmak üzere İran dahil oradan gelen misafirlerin ekonomik sıkıntıdan kaynaklanan sorunlar olabileceğini Başbakanın bizzat uyardığını kaydeden Sever, erken rezervasyonlarda bir düşüş, iptal haberleriyle ilgili gelişmeler olduğu yönünde gelen haberlerle geçtiğimiz hafta içinde ilgili bakanlıklarda toplantılar yapıldığını bildirdi. 

Seyahat acentalarının organizasyonlarıyla, bu ülkelerden gelen yolcu uçaklarına 6 bin dolar yakıt desteği verilerek, uçuş iptallerinin önüne geçilmesine çalışıldığının Davutoğlu tarafından aktarıldığı bilgisi veren Sever, bu uygulamayla tur acentalarının yükünün hafifletilerek uçuş iptallerinin engellemeye çalışacağını açıkladı.
Sever, Öztaylan tarafından ağırlandı
AK Parti İlçe Başkanı Murat Sever, AK Parti Grup Toplantısından sonra, AK Parti Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan ile yemekte bir araya geldi.
Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik’in de yer aldığı yemekte, bölgemiz sorunlarının ele alındığını belirten Sever, Bandırma’nın sorunlarının Milletvekili Öztaylan tarafından Bakan Faruk Çelik’e aktarıldığını bildirdi.
Bakan Faruk Çelik ile bir araya gelinen toplantıda, yatırımlar üzerine konuşulup, bölgemiz sorunlarının acil olarak çözüme kavuşmasının Milletvekili Öztaylan tarafından dile getirildiğini işaret eden Sever, Öztaylan’ın Balıkesir için vazgeçilmez milletvekili olduğuna vurgu yaptı.
Sever, Bakan Çelik ve Milletvekili Öztaylan buluşmasında gerçekleşen görüşmeyle ilgili şu değerlendirmede bulundu:
“Vatandaşlar tarafından her çalışması büyük takdir toplayan Öztaylan’ın yaptıkları adeta yapacakların teminatı olacak türden. Gönen, Bandırma, Erdek, Manyas, Susurluk başta olmak üzere Balıkesir’in tüm ilçelerine hizmet götüren Öztaylan, Güney Marmara Bölgemizin Ankara’da adeta tek sözcüsü olmaya devam ediyor. İlçemizle ilgili olarak ise Erdek merkez, Kapıdağ Yarımadası ve Paşalimanadası’nda gerçekleşmesi beklenen hizmetler tarafımdan aktarıldı. Yemekli toplantımız bittikten sonra, Balıkesir Milletvekillerimiz Ali Aydınlıoğlu ve Tülay Babuşçu’yu da ziyarette bulunduk. Bizler bölgemiz için çalışıyoruz, çalışmalarımızı şevkimiz artarak sürdürmeye kararlıyız.”



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı